Web & systemutvikling

Vi utvikler elegant kode for web applikasjoner og publiseringssystemer. Det betyr nydelig struktur og oppbygging av kode, linje for linje. Hvis man kan kaste et bananskall på gulvet og kalle det for kunst, så er det å skrive kode ren magi og vi er trollmenn. Elegant kode betyr først og fremst å holde det stilrent, simpelt og enkelt å forstå.

Elegant kode er kode som får andre utviklere til å tenke "oj, hvorfor tenkte ikke jeg på det?". Mindre kode betyr mindre sannsynlighet for feil som igjen betyr mindre å forstå.

Koding og filosofi

Simpel kode er kode som er så lesbart at til og med folk uten erfaring kan forstå hva koden gjør. Kompleks kode er kode som gjør så mye som mulig på så få linjer som mulig, uavhengig av forståelighetsgrad. Elegant kode kommer i mellom disse to. Koden gjør jobben meget godt og hvilken som helst viderekommen utvikler vil kunne vedlikeholde det uten å bli sittende fast og klø seg i hodet. Hver eneste utvikler har sin egen unike måte å skrive kode på, så det gjelder å holde et åpent sinn. Elegant kode er som poesi. Forfattere kan med få ord beskrive noe som for andre ville tatt flere sider, det samme gjelder kodeutviklere.

Elegant kode i praksis

Våre utviklere er detalj- og løsningsorienterte individer som brenner for samme mål. Gjennom et skreddersydd system og med en effektiv arbeidsflyt samarbeider vi om å skrive de mest elegante og smarte kodene. Det er en ting å kjøpe en designmal og integrere denne i en CMS, også er det noe annet å skreddersy alt helt fra bunn i en «framework» som Laravel. Vårt team består av individer fra hele verden, dyktige fagfolk med over 5 - 10 års erfaring og ekspertise innen «front-end» og «back-end» utvikling. Vi gjør nettet til et bedre sted å være et prosjekt om gangen.