Vi gir vårt beste

Verden vil gi oss sitt beste, derfor vil vi gjengjelde gleden; Vi kjenner til gleden av å treffe på folk som ønsker å gjøre sitt beste for deg. Vi ønsker å videreføre denne gleden til andre.

"Vi har fått en utmerket hjemmeside laget av proffe folk! De har vært veldig raske og samarbeidsvillige, og utformingen er midt i blinken for det behovet Høgskolestiftelsen signaliserte. Har fått meget gode tilbakemeldinger fra brukere. Hilsen Høgskolestiftelsen for Innovasjon og Entreprenørskap, Bjørkelangen"

Per B. Jacbosen

Høgskolestiftelsen for Innovasjon og Entreprenørskap, Bjørkelangen

Webdesign & Webutvikling

"Jeg er ekstremt fornøyd med utfallet. Målet var å skape en profesjonell nettside + nettbutikk og det ble oppnådd! Hele utførelsen var akkurat slik jeg ønsket. Alle frister ble opprettholdt. Fremragende kundeservice! Veldig hyggelige, profesjonelle og raske. Jeg er veldig fornøyd med erfaringen, kommunikasjonen og ikke minst resultatet hos disse gutta. Jeg anbefaler FantasyLab på det sterkeste til alle som er ute etter en kreativ og seriøs leverandør. Jeg vil definitvt samarbeide med dem på lang sikt!"

Ayaz Bashir

Linderud Transport AS

Webdesign & Webutvikling

"Tusen takk for en fantastisk jobb dere har gjort for oss. Dere har laget en nettbutikk Tilini.no som vi er svært fornøyde med. Dere har til enhver tid holdt oss oppdatert i arbeidet, og har vært tilgjengelig på telefon og Mail døgnet rundt."

Line Nordlie

Tilini Liertoppen AS

Webdesign & Systemutvikling

"Bra service, forutsigbare avtaler og kundevennlig kost-nytte verdi! Anbefaler gjerne FantasyLab til andre, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid. Vi planlegger flere websider designet av FantasyLab. Takk for all hjelp så langt. Løsningsorienterte positive, rask responstid på alle slags henvendelser."

Kjell Matzow

Spesialistgruppen AS

Logodesign, Webdesign & Webutvikling

"Disse gutta gjør en utrolig god jobb, er raske til å svare og gjøre endringer når det trengs. Vi får aldri et nei, men de finner alltid en løsning for oss. Bra oppfølging, entusiastiske og arbeidsvillige karer. Vi kan anbefale FantasyLab på det høyeste. 5 av 5 stjerner."

Aleksander Aaland

Access Oslo AS

Webdesign & Systemutvikling

"Fantasylab gjorde en utmerket jobb med design av selskapets nye web sider. De var flink å kommunisere og ikke minst holde oss oppdatert med fremgang i utviklingen. De jobbet også sammen med våre utviklere for å tilpasse automatisk betalingssider og opprettelse av nye kunder. Kan anbefale de på det varmeste."

Harald Tronstad

Tronstad Holding AS

Webdesign & Webutvikling

"Vi takker for et utrolig godt samarbeid. Dere har funnet kreative og gode løsninger til vår hjemmeside samtidig som dere viser et fantastisk engasjement. Vi er utrolig fornøyd med den jobben som er lagt ned og vi gir våre beste anbefalinger videre. FantasyLab får ansvaret med å vedlikeholde våre websider."

Aina Kise

ComCare Solutions AS

Webdesign & Webutvikling

"Takk FantasyLab for et kjempe fint samarbeid. Dere har vært kreative og virkelig sett meg under hele prosessen. Dere så mine behov og skapte en hjemmeside som har alle de tingene jeg ønsker. Er meget fornøyd å gir dere de beste anbefalinger videre."

Nicolinn Dixon

Topp Helse Enk.

Webdesign & Webutvikling

"Var ekstremt fornøyd med hele utførelsen - kreativitet, forståelse, suveren kundeservice og god informasjon underveis, leverte på tid og god pris. Ryddig med kontraktbetingelser klare og på plass. Har allerede anbefalt FantasyLab videre!"

Kristine De Lemos

Kortreistkurven AS

Logo- og brosjyredesign

"Utrolig fornøyd med sluttresultat og service underveis når fantasylab laget logo til vår bedrift. De var veldig tilgjengelige og service innstilt i hele prosessen og veldig opptatt av at kunden skulle bli fornøyd. Anbefales virkelig!"

Marielle Melsom

Melai Boligstyling AS

Logodesign

"Fantasylab løste våres spesielle behov for å utvikle en unik nettbutikk som mange andre aktører hadde sett på som vanskelig og svært kostbart. Anbefaler flere til å kontakte FantasyLab for unik hjelp og ekstremt bra service!"

Kjell Ersland

Bare Filter AS

Webdesign & Systemutvikling

"Etter en omsending prosess ved valg av programvareutviklere og design av front- og backend falt valget på FantasyLab. Det finnes en rekke tilbydere av slike tjenester, med varierende grad av kompetanse, kvalitet, presisjon og ikke minst kundeoppfølging.

Som et forsikringsselskap med ambisjoner om å gi neste generasjon med utviklere og grafisk designere en mulighet til å utfordre seg selv på et større prosjekt, er vi veldig glad for å ha møtt team FantasyLab. «Labben» er en solid leverandør med kunnskapsrike medarbeidere, og en meget tilpasningsdyktig ledelse. De presenterer en ryddig og omfattende kontrakt, prosjektskisse og live utkast underveis.

Etter flere års erfaring med store aktører er vår konklusjon at FantasyLab presterer på et høyere nivå enn etablerte aktører på alle områder. «Labben» snakker flere språk som HTML5, CSS3, SASS, PHP, MySQL, jQuery, JavaScript m.m. og er tilgjengelige på kort varsel, holder frister og leverer på høyde med de beste i markedet. Vi gir følgelig våre beste anbefalinger"

Mubin Kapur

Norsk Dental Forsikring AS

Webdesign & Systemutvikling

"Bedre service og fagfolk får man ikke tak i!"

Marius Ringsrud

Denrius Ringsrud Enk.

Webdesign & Webutvikling

"Utrolig fornøyd med slutt resultatet. Tusen takk for en fantastisk jobb og samarbeid. Hjemmesiden vår ble akkurat som vi ønsket oss med den kreative hjelpen fra dere. Vi er utrolig fornøyd med at vi bestemte å samarbeide med AKKURAT dere. Vi i BOXFIT gir våre beste anbefalinger videre."

Amir Poursharif

BOXFIT AS

Webdesign & Systemutvikling

"Har brukt FantasyLab til å lage logoer, og de har vært både tålmodige og hyggelige under prosessen. Resultatet ble akkurat som vi ønsket, helt perfekt :) Anbefales veldig"

Geir Z. Løseth

Servitek Enk.

Logodesign

"Da jeg pga høy oppdragsmengde hadde behov for innleid arbeidskraft til et av mine web-prosjekter, kom jeg raskt i kontakt med FantasyLab.


Valget falt naturlig på disse guttene, som ved første inntrykk utrykte en enorm lidenskap og entusiasme for jobben sin.


FantasyLab utviklet for meg komplette nettsider til en av mine klienter, og leveransen jeg fikk var over all forventning!


Et fantastisk resultat, kombinert med svært strukturert fremdriftsplan og upåklagelig service gjør at jeg garantert kommer til å benytte FantasyLab ved behov senere også. Har kan jeg med hånden på hjertet si at jeg har fått meg en ny samarbeidspartner som er en fryd å jobbe med!"

Ole Petter Holthe-Berg

Trollheimen Design AS

Webdesign & Webutvikling

"Det viktigste for meg når jeg skulle utvikle nettsiden min var å finne noen som forstod idéen min, og som snakket samme kreative språk. Gutta i FantasyLab forstod meg med en gang og har utført jobben med glans. Mer dedikerte gutter skal du lete lenge etter! Ikke én eneste gang har jeg tvilt på arbeidet de har utført, til tross for at vi har støtt på utfordringer. Innstillingen er enestående og samarbeidet kunne ikke vært bedre. De brenner for å levere et resultat som både kunden og de selv kan være stolte av. Det står det respekt av. Integritet, takhøyde og dedikasjon vil jeg si beskriver FantasyLab, og du kan være sikker på at disse gutta stiller opp – uansett. Jeg anbefaler de på det sterkeste!"

Maroa-Iren Mahgoub

Webdesign & Webutvikling

"Disse folka her er utrolig flinke ! Ingen problemer med kommunikasjon og fikk det jeg ble lovet og mer ! :) Anbefalt for de som skal benytte FantasyLab!"

Mudasar Ahmad

Webdesign & Webutvikling

"Fantasylab utviklet vår hjemmeside. Veldig fornøyd med jobben utført av dem. Effektivt utført med overholdt tidsskjema. God dialog underveis. Ikke noe klatt! Vel blåst! Vil ringe dem igjen hvis jeg igjen trenger hjelp til noe på den store webben."

Thomas Sortland

Solapsykologene AS

Webdesign & Webutvikling

"Fantasylab gjorde en utmerket jobb med utviklingen av hjemmesiden min www.norskboligformue.no . De leverte på både service og kvalitet fra første stund. De tok seg god tid til å forstå mine behov og kom med kreative innspill for å levere et sluttprodukt som jeg var meget godt fornøyd med. Alle som har sett nettsiden er meget imponert. En av mine underleverandører kommer til å bruke Fantasylab for sin nye hjemmeside. Gutta lagde hjemmesiden, logo samt design til visittkort til en særdeles overkommelig pris. Jeg anbefaler dem til alle som vil ha et sluttresultat på høyeste nivå."

Kabir Khorram

Norsk Boligformue AS

Webdesign & Webutvikling

"Svært ryddig og rask gjennomføring. Servicenivå over enhver forventning. Stor tilgjengelighet, ryddige tilbakemeldinger og en sterk vilje til å levere. En veldig positiv samarbeidspartner som trygt kan anbefales"

Kenneth Schie

Center Takst & Prosjekt AS

Webdesign & Webutvikling